Executive search

Wij mogen mensen zoeken en plaatsen op senior posities met salarisniveaus tussen de € 90.000 en € 600.000+. De jobprofielen hiervoor publiceren wij vanwege de vertrouwelijkheid veelal niet in de search fase. Het gaat om opdrachten in de top van het bedrijfsleven. Om u een beeld te geven zetten wij hiernaast onze recente opdrachten op dit niveau.

Senior executives
De senior executives die wij hiervoor benaderen heb­ben meerjarige leidinggevende ervaring, een af­ge­ronde academische oplei­ding en zij zijn mees­­tal werk­zaam in het ma­na­ge­ment­­team of de di­rec­tie. Als u op dit niveau werkzaam bent en een andere positie over­weegt, kunt u zich online bij ons registreren.

De juiste argumenten
Wij spreken via De Selectie al ruim 15 jaar de beste young executives van Nederland. Door de diep­gaan­de gesprekken hechten zij zeer aan ons advies over de functie voor hen.

Trusted advisor
Top-werkgevers schakelen ons herhaaldelijk in. Wij zijn ‘trusted advisor’ in search van werkgever én executive. We maken een grondige en kritische analyse van de rol en schrijven een zeer uitgebreid jobprofiel.

Search voor A-werkgevers
We richten ons bij het verwerven van deze opdrachten op posities, die voor de top in de arbeidsmarkt interessant zijn. Het gaat om toonaangevende A-werkgevers en interessante organisaties uit de categorie ‘runner up’.

General management
Naast general management posities hebben wij voor senior executives posities in de disciplines: marketing en sales, finance, human resources, strategy consulting en business development, supply chain en procurement.

ACTUELE POSITIES   >Meer...


Middelgroot bouw bedrijf
> Directeur Bouw - middelgroot bouw bedrijf


FrieslandCampina
> International Marketing Director Yoghurt & Desserts FrieslandCampina


FrieslandCampina
> Project Manager Dairy Based Beverages FrieslandCampina


FrieslandCampina
> International Marketing Manager Ready To Drink FrieslandCampina


MS Mode
> Online Business Development Manager MS Mode
RECENTE OPDRACHTEN   >Meer...


FMCG


Internationaal FMCG
General Manager Benelux


Internationaal Zuivelbedrijf
CFO Griekenland

 

Internationaal Zuivelbedrijf
Corporate HR Director

 


Retail


Non Food Retail bedrijf
Director E-commerce

 

Food Retail bedrijf
EVP Retail

 

Internationaal foodretail
VP Merchandising Nederland

 


Overig


Internationaal sport
Manager Strategy & Planning

 

Internationaal Fashion
CFO

 

>Meer…